Sunday, September 11, 2011

~Adlin + Faiz's Wedding~..penin2



A
ssalammualaikum w.b.t..wah..rindu sgt kat my blog..huuhu..arini baru dapat berpeluang..(actually x juga ,sbb byk keje perlu disettlekan dlm bulan nie..)..Ya ALLAH ya tuhanku kau permudahkan segala perancanganku pada ari ni dan seterusnya aminnn..

Ok..sbenarnya aku nk update gambar kahwin my bestfriend adlin..agak lama x jupe dienya..maintain comey lagi mcm aku..hahah..perasan..

Sambil2 beraya di kampung halaman tercinta sambil mengambil gambar kahwin khas untuk my bestfriend..mmg bestlaa...dari pagi sampai malam stay diumahnya..konon2 bagi sokongan laa..hehee..nasib baik jalan x jam..

okla..aku xtau nk tulih ape sebenarnya..haha..sbb dalam kepala nie tgh pk banyak benda..huhu..jom layan2 mata anda disini..Maafla gambar aku xserupa photography professional..hehe...aku budak baru belaja...Thanks to aboh har kasi pjm kamera IR pulse..rite now i'm falling in luv wit Pulse...waduhh...terima kasih aboh,matyie n roduan..byk membantu dlm menambah minat photography..Photography is my hobby..

to Adlin + Faiz..slamat melayari bahtera rumah tangga,,semoga dimurahkan rezeki dan mendapat keberkatan daripada Allah S.W.T..











p/s:Thank to Allah memberi kekuatan pada diri ini..Smoga Allah memudahkan segala perjalananku..Jika kita menjaga Hak Allah ,Nescaya Allah akan menjaga hak kita,Jika kita ingat pada kita waktu senang,Nescaya Allah akan ingat pada kita sewaktu susah,Jika kita ingat pada ALLAH sewaktu kita sihat,Nescaya ALLAH akan ingat pada kita sewaktu kita sakit..=)

2 comments:

  1. nati icha kawen cik jd photografer icha ek ..

    ReplyDelete
  2. okeh dear...hehe..bile nak kawen?..heee

    ReplyDelete